CLUB DINNERS

ett kort för busschaufförer

Kortet är för busschaufförer. Medlemmar i Club Dinners erhåller 25% rabatt på mat och dryck mot uppvisande av medlemskortet. Detta gäller när en Club Dinners medlem besöker någon av Dinners restauranger i privat syfte och för max 2 (två) personer. Club Dinners medlem äter gratis när han/hon har med sig minst 35 passagerare i bussen som äter eller fikar på Dinners.

Så blir du medlem
Ansökningsblankett finns att hämta på våra restauranger. Du kan ansöka här på hemsidan eller skriva ut blanketten och posta den vid senare tillfälle. Adressen finns under knappen Kontakt. Länkar till formuläret och PDF-fil finns till höger.

TRUCK CLUB

ett kort för lastbilschaufförer

Detta kort är avsett för lastbils- och truckförare. Medlemmar i Truck Club får 15% rabatt på allt de köper på Dinners restauranger. Detta gäller EJ: tidningar, tobak och alkohol.

Kortet delas ut av Dinners restauranger efter det att föraren fyllt i ansökan. Du kan ansöka här på hemsidan eller skriva ut blanketten och posta den vid senare tillfälle. Adressen finns under knappen Kontakt. Länkar till formuläret och PDF-fil finns till höger.

BONUSKORT

ett kort för privatpersoner

Du får en stämpel vid köp av måltid över 60 SEK Efter 10 stämplar får du ta ut varor eller mat till ett värde av 70 SEK hos Dinners. Erbjudandet kan ej kombineraas med andra klubbkort.

Kortet delas ut av Dinners restauranger.

JUNIOR CLUB

ett kort för våra små gäster

Vi vill att alla barn skall vara nöjda med Dinners och tycka att det är roligt att komma hit. Därför har vi bestämt oss för att barnen ska kunna välja vad de vill från barnmenyn för bara 59 SEK (inkl måltidsdryck och glass). Barnen kan även välja från den vanliga menyn för bara halva priset.

Kortet delas ut av Dinners restauranger.

Ansök om klubbkort här

[forminator_form id="923"]

Skriv ut om du vill

Vill du hellre ladda ner och skriva ut din ansökan klicka på knapparna nedan.