You are currently viewing TESLA: Model S tar hand om dig

Range Assurance

TESLA

Model S tar hand om dig

Två nya funktioner gör det lättare än någonsin att ge dig ut på vägarna med din Model S då du kan vara säker på att batteriet aldrig tar slut av misstag. Med Range Assurance och reseplaneraren har du alltid sinnesro och maximal frihet för din körning. Så här fungerar de:

Range Assurance
Nu varnar din Model S dig automatiskt innan du hamnar för långt bort från kända laddningsstationer. Navigationssystemet visar sedan en karta över de laddningsstationer som ligger bäst till för dig och guidar dig till den som ligger närmast. Du behöver alltså inte planera i förväg eller göra några beräkningar. Denna programvaruuppdatering gör det i praktiken omöjligt för en Model S-förare att få sin bil urladdad av misstag. Din bil tar alltid hand om dig.

Trip Planner
Model S kommer nu automatiskt att navigera dig till din destination genom att integrera de bästa laddningsalternativen i din rutt. Programvaran räknar ut den snabbaste och smidigaste vägen till din destination, inklusive hur länge man behöver stanna på varje laddningsstation. Så fort din bil är redo att köras kommer du att få ett meddelande via Teslas telefonapp. Som alltid kommer nätverket med Superchargers att ge Model S-ägare gratis långdistansresor. Du kommer fram till laddningsstationen, sätter i kontakten och har strax en bil som är redo för vägarna” to sätter i kontakten och har strax en bil som är redo igen.